Therapeuten profiel pagina’s

Laura Corsi

Praktijk Studio B13
Contactpersoon Laura Corsi
Adres Steve Bikoplein 13, Transvaal, Amsterdam Oost, 1097 CE Amsterdam
GSM 06 23699183
E-mail lauracorsi@planet.nl
Website www.studiob13.nl
   

Ik ben geboren in Firenze, Italië (1953).

Ik ben van jongs af gefascineerd door het menselijke gedrag en communicatie. Het bewegen als vorm van uitdrukking heeft me in de danswereld gebracht, waar ik 15 jaar heeft geleerd en gewerkt. Ik heb de yogaopleiding gevolgd in Florence (Iyengar yoga) en sinds1983 geef ik les en cursussen.

Ik woon vanaf 1987 in Nederland en heb twee kinderen.

In 1995 heb ik in Amsterdam het diploma tot Oefentherapeut Mensendieck gehaald. Sindsdien heb ik gewerkt in verschillende praktijken.

In 2011 heb ik het certificaat als Gestalttherapeut ontvangen bij de opleidingsinstituut Multidimens(www.Multidimens.nl)

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in wat mensen bezighoudt, beweegt en vooral de manier waarop wij dat doen. Na mijn ervaring en kennis die door de jaren heen heb ontwikkeld is de behoefte gegroeid om me in te verdiepen in het begeleiden van mensen die emotioneel en fysiek in een vaste punt zijn beland.

Levenservaring, passie, nieuwsgierigheid naar de mensenleven is de basis van mijn keuze. Gestalt heeft volledig antwoord en middelen gegeven om meer inzicht in het menselijk existentie en problematiek.