NBGT

Lily van der Zanden

Burgemeester van Mierlostraat 9
5126 CL Gilze
06 - 21 16 37 18
lily@zanna-gestalttherapie.nl
www.zanna-gestalttherapie.nl

Zanna Gestalttherapie

Ik ben Lily van der Zanden, geboren en getogen in Gilze (Noord-Brabant) en daar woon ik nog steeds. Na de middelbare school heb ik de lerarenopleiding gevolgd voor de vakken tekenen en textiele werkvormen. Het is me na mijn afstuderen niet gelukt werk te vinden in dit vakgebied. Ik heb uiteindelijk werk gevonden in de residentiële jeugdhulpverlening. Daar heb ik 12,5 jaar met veel plezier gewerkt. Vooral de intensieve individuele begeleiding sprak me erg aan.

In die periode ben ik in aanraking gekomen met gestalttherapie, omdat ik zelf behoefte had aan persoonlijke begeleiding. Eigenlijk wist ik niet echt wat gestalttherapie inhield, ik ging destijds af op de positieve ervaringen die ik hoorde van anderen. Ik volgde mijn gevoel. En dat bleek erg in orde. Zo vond ik in gestalttherapie een benaderingswijze en een zienswijze die direct aansloot op mijn eigen levensvisie. Een openbaring! Mijn persoonlijke ervaring en mijn werk van toen brachten me tot de keuze om de gestaltopleiding te gaan volgen.

De wens om een eigen praktijk op te zetten was er altijd al, maar het juiste moment om dit te doen diende zich pas veel later aan. Sinds 2014 ben ik werkzaam als gestalttherapeute in mijn eigen praktijk aan huis.

Heel bijzonder om te ervaren hoe opleiding, werkervaring en levenservaring nu samenvallen in mijn gestaltttherapeutschap.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk met je leervraag of hulpvraag.

Wil je meer weten, kijk op mijn website!

Ik werk op basis van gelijkwaardigheid als mens, met wederzijds respect, vertrouwen en humor.