NBGT

Barbara Pompe


Hilversum
06 - 54 27 10 60
barbara@barbarapompe.nl
www.barbarapompe.nl

Lid RBCZ

Sinds 1996 geef ik Gestalttherapie. In mijn praktijk werk ik momenteel veel met jonge mensen tussen de ±17 en 27 jaar en met mensen in allerlei soorten relaties, liefdesrelaties, familie, gezinnen, werkrelaties. Ook volwassenen alleen zijn van harte welkom.
Ik geef supervisie en begeleid gestaltgroepen.

In de begeleiding help ik je bij het oplossen van je problemen en ik help je in contact komen met wat jou uniek maakt. Het vinden van je innerlijke drijfveer en kracht maakt verschil. Mijn doel is dat je jezelf leert kennen en (weer) gaat doen wat je het allerliefste doet.

Opleidingen en bijscholing
Tijdens de zesjarige Gestaltopleiding bij Gestaltschool Bolt kreeg ik les van o.a. Magda en Aie Maris, gestalttherapeuten van het eerste uur. Ook leerde ik er creatief en lichaamsgericht therapeutisch werken Door veel te werken met groepen, deed ik ervaring op in groeps- en gezinswerk, aangevuld met een trainersopleiding.
Seymour Carter, gestalttherapeut in Esalen Californië, leerde me Sensory Awareness; het fijnzinnig ontwikkelen van je lichaamsbewustzijn. Anodea Judith raakte me met haar energetische lichaamswerk. Trauma behandeling leerde ik van Anodea en van Brandon Bays.
Om bij te blijven volgt ik bijscholingen en heb ik zitting in een intervisiegroep met collega’s. Otteline Lamet is mijn supervisor.

Daarnaast
Naast het werken in mijn praktijk, met volwassenen en kinderen, werkte ik met zieke kinderen en hun ouders in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook deed ik Gestaltwerk met kinderen op een buitenschoolse opvang. In de jeugdgevangenis deed ik creatieve projecten met jonge delinquenten. Als docent was ik tevens werkzaam op Gestaltpraktijkschool Bolt, waar ik de intensieve leergang Gestalt-lichaamswerk begeleidde.

Lidmaatschapsnummers en vergoedingen
Nederlandse Beroepsvereniging van GestaltTherapeuten, G98200657013.
Europian Association of GestaltTherapists, nr. 13-602
Register Beroepenbeoefenaren Complementaire Zorg nr.801050R. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.
AGB code 90.10080/ 90031197
KvKnr: 50534165