NBGT

Anna Noppen-Ermolenko

Hoflaan 38
3286 AH Klaaswaal
06 - 43 03 25 12
info@annanoppen.nl
www.annanoppen.nl

Lid RBCZ

Ik ben Anna Noppen-Ermolenko (1976). Ik ben getrouwd en moeder van een zoon. Voordat ik met mijn opleiding voor Gestalttherapeut begon, heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd op financieel, juridisch gebied en was ik werkzaam in het bedrijfsleven.
Ik geef al geruime tijd gestalttherapie in het Nederlands en in het Russisch (onder andere via Skype) aan mensen variërend in leeftijd van 13 tot 75 jaar. In mijn Therapiepraktijk voor bewustwording in Klaaswaal stimuleer ik u om uw innerlijke kracht, eigenheid en kwaliteiten te (her)ontdekken.

Mijn rol als gestalttherapeut is het ondersteunen van u zodat u zelf op een ontdekkingsreis kan gaan. Tijdens deze reis onderzoeken we samen welk doel u wilt bereiken, waar u vastloopt en waar u aan toe bent. Hierbij begeleid ik u totdat u uw nieuwe inzichten verkrijgt. Tevens reik ik u voldoende handvaten aan om een verandering door te voeren.

Ik beschik over uitgebreide levenservaring en ben van nature hoog sensitief. Tijdens therapie maak ik gebruik van diverse technieken (b.v. innerlijke kind, lege stoel, visualisatie, rollenspel), meditaties en ik let vooral op lichaamstaal. Daarnaast gebruik ik natuurlijk mijn eigen creativiteit, fantasie en inlevingvermogen.

Als therapeut benader ik ieder cliënt als een uniek individu, waarbij respect en oprechtheid een belangrijke rol spelen. Veiligheid en vertrouwen zijn de basiselementen voor iedere therapie.

Ik heb mijn ware roeping eindelijk gevonden!

Wilt u uw eigen leven zelf sturen, dan verwelkom ik u in mijn therapiepraktijk!