NBGT

Alma Koric

Varnasingel 610
3067 EZ Rotterdam
06 - 39 40 42 04
info@almakoric.nl
www.almakoric.nl

Lid RBCZ

AANDACHT VOOR JEZELF

Met mijn achtergrond in twee verschillende culturen heb ik het voordeel om scherp een cultuuraspect te belichten, wat vaak onzichtbaar blijft en onbewust vaak voor veel misverstanden, onbegrip en vooroordelen zorgt. Ik ken, net als de meeste mensen, tegenslagen in mijn leven. Ik heb geleerd dat als je van A naar B wilt of verlangt, eerst moet accepteren dat je bij A bent.

Voordat ik mijn eigen praktijk oprichtte was ik werkzaam in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Mijn nieuwsgierigheid naar de beweegredenen van mensen en hun persoonlijkheid bracht mij bijzondere coaching ervaringen. Iedereen die aandacht krijgt, zich gehoord, gezien en serieus genomen voelt….groeit. Ik heb zelf ervaren wat gestalt kan betekenen/opleveren. Voor mij betekent dat meer bij mijn behoeften te komen en zo bewuster mijn eigen keuzes te maken.

In mijn praktijk ondersteun ik je in het zoeken naar je eigen antwoorden. Samen onderzoeken we hoe je contact maakt: “wat ervaar je, wat denk je, wat voel je, wat neem je waar”. Welke betekenis hebben deze waarnemingen en ervaringen voor je? Samen onderzoeken we wanneer deze zich manifesteren en wat voor betrekking ze hebben op je probleem. In de therapie krijg je geen 'advies', maar door je eigen ervaring (beleving) te onderzoeken zal je zelf ondervinden wat je wilt doen. Als therapeut help ik je om je aandacht te geven aan wat je denkt, voelt en ziet, zo leer je op een andere ”voor jou nieuwe manier” om te gaan met je problemen, wensen en /of uitdagingen. Hierdoor krijg je besef dat je een aandeel hebt in je eigen gedrag en gevoel.


Wil jij hier en nu leven, dan verwelkom ik je graag in mijn praktijk!