NBGT

Annette Gieszen

Bergse Linker Rottekade 317
3056 LK Rotterdam
010 - 236 09 81
06 - 30 39 57 90
info@devitalemens.nl
www.praktijk-devitalemens.nl

Lid RBCZ

Mijn naam is Annette Gieszen (1970), ik ben sinds 2008 werkzaam als Gestalt therapeut in Rotterdam, waar ik werk voor zowel particulieren als bedrijven. Ik bied individuele therapie, groepstherapie en relatietherapie aan particulieren. Voor bedrijven verzorg ik naast individuele therapie ook executive en personal coaching, trainingen en workshops in mijn praktijk “ De Vitale Mens”  in Rotterdam Hillegersberg. In individuele therapie bied ik je de kans om in een veilige en respectvolle omgeving te onderzoeken wat je beweegt en wat je diepere wensen en verlangens zijn.  Je wordt je bewust van je automatische reacties en patronen en leert keuzes te maken die in overeenstemming zijn met jouw diepere verlangens.Het startpunt van individuele therapie ligt bij wat voor jou in je leven NU aandacht vraagt.  Dit kan zijn:

- terugkerende problemen in je relatie met partner, ouders, vrienden, kinderen, collega’s

- het gevoel te hebben dat anderen je leven bepalen

- negatieve zelfkritiek

- moeite hebben met het voelen en uiten van emoties

- perfectionisme, te hard werken

- moe en lusteloos voelen, zonder medisch aanwijsbare oorzaak

- uitgeput voelen/ burnout zijn

- depressieve gevoelens hebben, matheid ervaren

- gevoelens van boosheid, frustratie, rancune ervaren

In de therapie onderzoek je hoe jij je probleem ervaart in het hier en nu. Je onderzoekt zonder oordeel je gevoelens, gedachtes, reacties en fysieke gewaarwordingen. Dit vraagt bereidheid om naar jezelf te kijken en moed om te voelen wat je tot dan toe weggestopt hebt. Gaandeweg de therapie ervaar je meer warmte en contact met jezelf. Je oorspronkelijke energie kan weer gaan stromen, je komt weer bij warmte, kracht en levendigheid.

In therapie gebruik ik verschillende werkvormen waaronder meditatie, rollenspel, dialoog, ademoefeningen en bio-energetische oefeningen. Ik heb een 6 jarige opleiding tot Gestalt therapeut gevolgd bij Psychologisch advies- en trainingsbureau Hoogenraad-Oberman. Daarnaast heb ik zowel in het bedrijfsleven als in de GGZ gewerkt als opleider.

"