NBGT

Pascal Horvers

Grimhuijsenstraat 21
4851 AA Ulvenhout
06-20907758
mail@pascalhorvers.nl
www.pascalhorvers.nl

Gestalttherapie en Bewustzijnsontwikkeling

Niet alleen als Gestalttherapeut, maar zeker ook als mens wens ik bewust in mijn leven te staan en volledig verantwoordelijk te zijn voor mijn zijn en handelen, waarbij ik mijn natuurlijke levensstroom volg en ben wie ik ben. Met alles wat daar dan wel of niet bij hoort. Gewoon mezelf zijn dus!

Dit gun ik iedereen. Zijn wie je bent, en dat dan ook bewust kunnen en willen zijn. Het is een groot goed, waarbij in onze huidige maatschappij naar mijn mening de mogelijkheid of de ruimte hiervoor nogal eens op de achtergrond wordt gedrukt. De mogelijkheid om werkelijk de ruimte te krijgen om te zijn wie je bent. Neem die ruimte, is mijn motto! Ben wie je bent, en dan zeker ook wel bewust. In contact met jezelf, en zeker ook in contact met je omgeving.

Als gestalttherapeut begeleid ik in mijn praktijk individuele cliënten, stellen en groepen waarbij Gestalttherapie en Bewustzijnsontwikkeling centraal staan. Met als doel jouw bewustzijn te ontwikkelen op het gebied van jezelf en jouw situatie, waardoor jouw zelfregulerend vermogen weer op gang komt, je kunt herstellen en weer zelfstandig verder kunt gaan. Waarbij ik als mens de wens heb je te helpen om gelukkig en vrij in jouw leven te kunnen zijn. Waarbij ik even samen met je oploop in een fase van jouw leven waarbij je ondersteuning, een luisterend oor, vertrouwen of begeleiding nodig kunt hebben. Ik behandel het contact tussen jou en mij professioneel en respectvol, waarbij ik uiteraard de nodige discretie in acht neem.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven met een ruime werkervaring als technisch ingenieur. Gaandeweg mijn loopbaan in o.a. bedrijfs- en facility management werd leiding en begeleiding geven een belangrijk aspect van mijn taken. Zo werd voor mij de relatie "mens en werk" belangrijk. Ik kreeg meer zicht op, en interesse in de ontwikkeling van "de mens" achter het werk. Vanuit die interesse volgde ik een zesjarige studie tot gestalttherapeut. Uiteindelijk begeleid ik in die hoedanigheid mensen in mijn praktijk sinds 2007.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.pascalhorvers.nl

 

Met hartelijke groet,