NBGT

Annemiek van Haaren

Venuslaan 54
4823 EN Breda
076 - 751 02 16
06 - 27 90 91 23
javanhaaren@live.nl
www.jagestalt.eu

Lid RBCZ

Mijn naam is Annemiek van Haaren. Ik ben in 1964 geboren en ben getrouwd. Ik heb 2 zonen en een pleegzoon. Sinds 1982 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn opleiding tot Gestalt Therapeute heb ik afgerond bij Multidimens. Momenteel heb ik een eigen praktijk JaGestalt en ben ik werkzaam als praktijk coach binnen een instelling van zorg en welzijn.

In mijn leven heb ik ontdekt dat er situaties ontstaan waarop je geen invloed hebt, maar je wel de keuze kan maken hoe je met deze situaties kunt omgaan. Ik verloor in 2007 in korte tijd mijn ouders en jongste zoon van 2 jaar. Door mijn keuze om het pad van rouw in te gaan liet ik mijn verdriet en pijn toe. Hierdoor was ik ook weer in staat om mijn leven een andere wending te geven. Naast het pad van vreugde en verdriet was er ook weer blijdschap en geluk.

In de Gestalt therapie ontdek je dat je meer kracht in jezelf hebt dan je denkt. Je ontdekt niet zozeer nieuwe dingen, maar leert hoe je er met nieuwe ogen naar kunt kijken. Zoals je vanuit je trots naar het mogelijke kan gaan kijken In plaats van het onmogelijke. Vanuit de ervaring dat iets riskant is, het weer aangaan en opnieuw ontdekken. Vanuit het verstand dat iets zinloos is terugkeren naar je gevoel dat het zinvol is. Vanuit je hart alles een nieuwe kans geven.

Ontdek dat je je eigen sleutel hebt, om, tot dat wat nodig is, te veranderen maar ook te aanvaarden wat bij jou mag horen. Vanuit het verlangen naar echt contact de ander tegemoet te treden vanuit jou unieke manier om zo in verbinding te zijn. Het helpt je om spontaner, levendiger en gelukkiger te worden.

Binnen mijn praktijk werk ik met opstellingen en Voice Dialoque. Ook creatief bezig zijn is een vorm die we kunnen gebruiken in de therapie, je werk zegt altijd iets, je leert met nieuwe ogen kijken. Vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid en het niet weten wil ik jou tegemoet treden en samen het pad op gaan van ontdekken, onderzoeken en verwonderen.

Het helpt om niet te wachten tot de storm voorbij is, waar je je soms ook in begeeft, maar helpt juist om te leren er in te dansen.