NBGT

Trudy van der Wulp

BakkerKorffstraat 11
2316 AS Leiden
071 - 523 37 76
trudy@trudyvanderwulp.nl
www.trudyvanderwulp.nl

Lid RBCZ

Met beide benen op de grond

Op zoek naar minder angst en meer plezier in mijn leven, heb ik in de loop der jaren een aantal therapieën (inzichtgevende Rogeriaanse therapie en regressietherapie) en cursussen (intuïtieve ontwikkeling en psychosynthese) gedaan. Uiteindelijk kwam ik op het pad van de Gestalttherapie.

Het sprak me aan dat de Gestalttheorie met beide benen op de grond staat: 'kijk maar hoe het is, niet hoe je hoopt dat het is of hoe je vindt dat het moet zijn of hoe de maatschappij voorschrijft dat het moet zijn'.

Door meer te doen wat bij mij hoort, door echter en eerlijker te zijn in woord en daad, is mijn angst verminderd en heb ik heel veel meer plezier in mijn leven gekregen.

Ik heb diploma I en II van de beroepsopleiding Gestalttherapie gehaald aan de Gestaltpraktijkschool BOLT. Hierin zit een eenjarige opleiding lichaamswerk en een eenjarige opleiding Gestalttherapie met beeldende middelen. De vijfjarige opleiding voldoet aan de normen die gesteld zijn door de European Association for Gestalt Therapy (EAGT).

Ik heb ervaring met homo-hulpverlening en ik spreek Engels, Duits en Frans. Met Italiaans ben ik enigszins bekend.

Naast gestalttherapeut ben ik ook beroepsmusicus en muziekdocent. Het één bevrucht het ander; ik gebruik soms muziek in de therapie en ik gebruik gestalt in mijn muziekpraktijk.