NBGT

Helmut Moelands

Zicht 2
4822 AN Breda
076 - 542 28 53
info@ah-gestalttherapie.nl
www.ah-gestalttherapie.nl

Lid RBCZ

Helmut Moelands

AH logo

Met groot enthousiasme en succes heb ik verschillende functies uitgeoefend binnen het bedrijfsleven, de zorg en de dienstverlening. Ik heb mezelf hierbij altijd de ruimte gegeven om me te blijven ontwikkelen en mijn hart te volgen. Zo was ik projectleider bij de Koninklijke Hoogovens B.V., groepsleider binnen de dak- en thuislozenzorg en ben ik bedrijfsleider binnen de sociale werkvoorziening van de gemeente Breda.

Naast deze carrière heb ik mijn praktijk in de gestalttherapie opgebouwd. Hierin begeleid ik individuen, partners, groepen en bedrijven. Ik geniet ervan als cliënten aan het eind van de therapie weer stevig in hun leven kunnen staan met een gevoel van eigenwaarde en trots over de afgelegde weg.

Ik werk met name d.m.v. gesprek en gebruik hierbij diverse creatieve werkvormen. Daarnaast ben ik een groot voorstander van ervarend leren en zal dan ook steeds proberen om u uw gevoelens te laten ervaren i.p.v. er veel over te praten. In mijn therapie ben ik erop gericht om u tot uw eigen inzichten en oplossingen te laten komen. Doorgaans werkt deze methode snel en doeltreffend.